ΣΥΡΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ

SCROLL DOWN

ΚΟΜΨΗ ΑΠΛΟΤΗΤΑ

Η ζεστασιά της Κυκλαδίτικης Παράδοσης

Στο Κυκλαδίτικο ιδιωτικό χωριό μας θα απολαύστε την ζεστασιά της παράδοσης. στα γραφικά σοκάκια, στις αυλές, τους κήπους και τις στοές μας, Θα νιώσετε οικοιότητα με την διακριτική κομψότητα της απλότητας, θα χαλαρώστε με άνεση, θα γίνετε γείτονας και φίλος, θα απολαύστε την εγκάρδια φιλοξενία μας.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Πληθώρα επιλογών στη διάθεσή σας

Στο χωριό μας θα βρείτε δωμάτια με θέα στην θάλασσα με εναν καλα σχεδιασμένο συνδυασμό της κυκλαδίτικης γοητείας με το μοντέρνο minimal στυλ, αυτόνομα διαμερίσματα και στούντιο, Διαθέτουμε πολλές επιλογές για να βρείτε το δωμάτιο που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας.

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Χαλαρώστε και Εξερευνήστε με Ευκολία

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή του νησιού δίπλα στο λιμάνι και στην παραλία του Γιαλού, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στην Χώρα. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι εξαιρετικά βολική και μπορεί να αποτελέσει ιδανικό σημείο εκκίνησης για την εξερεύνηση του νησιού.

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΟ

Στο χαμηλότερο σημείο ενός λόφου, σας περιμένει ένας γραφικός παραδοσιακός οικισμός, με στενά σοκάκια, στοές, αυλές και βεράντες που παρέχουν εκπληκτική θέα στον κόλπο του Γιαλού. Ζήστε τη μοναδική γοητεία ενός μικρού χωριού στις Κυκλάδες με τον καλοκαιρινό ήλιο και το Κυκλαδίτικο αεράκι να σας συντροφέυουν.